Kančí na šípkové
admin | 13.04.2016
Kančí prošpikujeme, osolíme, opečeme v pekáčku na zbytku slaniny a na oleji s máslem.Maso odložíme stranou a na tuku opečeme nakrájenou zeleninu a koření.Vrátíme maso, podlijeme vínem a čajem, přidáme 1 lžíci šípkového džemu, přikryjeme a pečeme v troubě doměkka.Během pečení, je-li potřeba, podléváme vývarem nebo vodou. Maso vyndáme, do omáčky přidáme další lžíci /nebo víc - podle chuti / džemu, dochutíme a propasírujme nebo rozmixujeme. Snažte se zdržet přidávání většího množství mouky, neboť ta Vám udělá světlou barvu omáčky a zničí výrazný efekt na talíři při přelití masa či knedlíků, které jsou jako příloha nejlepší, je možné použít i např. bramborové krokety.
Naposledy komentované
Myslivecká stráž
admin | 13.05.2014
MYSLIVECKÁ STRÁŽ § 12 Zákona o myslivosti. č. 449/2001 Sb. Ustanovení myslivecké stráže (1) Uživatel honitby je povinen pro každých započatých 500 ha…
Vyjádření nového jednatele ČMMJ Mgr. Martina Horálka
admin | 11.08.2014
Dámy a pánové, dostal jsem důvěru od Myslivecké rady a ve výběrovém řízení jsem byl vybrán na místo jednatele ČMMJ. Zatím ale není nad čím jásat nebo se…
Diana to chcela inak
chulioziggy | 21.07.2013
DIANA TO CHCELA INAK. Budík nemilosrdne zavrčal a kým som ho stihol utíšiť zobudil celú rodinu. Bolo pol štvrtej. Mám hodinu času pomyslel som si a potichu…
Nejlépe hodnocené
Ing.Kostečka - info o předání výpověďi z ČMMJ
admin | 25.06.2014
Vážení členové ČMMJ, oznamuji Vám, že dne 5.5.2014 mi předal výpověď z pracovního poměru jednatel Českomoravské myslivecké jednoty, Ing. Jaroslav Kostečka,…
Huntersburger - top karbanátek
admin | 30.06.2013
Na tento recept potřebujeme. Kilo zvěřiny z ořezu, ideálně z divočáka s možností přidání vnitřního i vnějšího tuku. V případě zvěřiny libové přidáme přiměřenou…
Psík mývalovitý
admin | 04.09.2014
Původní oblast rozšíření se nachází ve východní Asii, zejména v Japonsku, Koreji a na východní Sibiři. V průběhu 20. století byl pro svou cennou kožešinu…
Komentáře